cookiepolicy

Vår webbplats, https://www.callofduty.nu (hädanefter: ”webbplatsen”) använder cookies och andra relaterade teknologier (för bekvämlighets skull kallas all teknik för ”cookies”). Cookies placeras även av tredje part som vi har anlitat. I dokumentet nedan informerar vi dig om användningen av cookies på vår webbplats.

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som skickas från en webbplats till din dator, mobiltelefon eller annan enhet. En cookie kan inte direkt identifiera dig personligen utan endast den webbläsare som finns installerad på din dator, surfplatta eller telefon när du via internet besöker olika webbplatser. Informationen som lagras däri kan returneras till våra servrar eller till relevanta tredje parters servrar under ett efterföljande besök.

Vad är skript?

Ett script är en bit programkod som används för att få vår webbplats att fungera korrekt och interaktivt. Denna kod körs på vår server eller på din enhet.

vad är en webbfyr?

En webbfyr (eller en pixeltagg) är en liten, osynlig bit text eller bild på en webbplats som används för att övervaka trafiken på en webbplats. För att göra detta lagras olika data om dig med hjälp av webbfyrar.

Cookies

Nödvändiga cookies

Vissa cookies säkerställer att vissa delar av webbplatsen fungerar korrekt och att dina användarpreferenser förblir kända. Genom att placera funktionella cookies gör vi det enklare för dig att besöka och navigera på vår webbplats. På så sätt behöver du inte upprepade gånger ange samma information när du besöker vår hemsida. Vi kan komma att placera dessa cookies utan ditt samtycke.

Marknadsförings-/spårningscookies

Marknadsförings-/spårningscookies är cookies eller någon annan form av lokal lagring, som används för att skapa användarprofiler för att visa reklam eller för att spåra användaren på denna webbplats eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.

placerade cookies

Elementor

Statistik (anonym)

Användning

Vi använder Elementor för skapande av innehåll. Läs mer

Delar data

Dessa uppgifter delas inte med tredje part.

Statistik (anonym)

Namn
Löper ut
beständig
Funktion
Lagra utförda åtgärder på webbplatsen

Google reCAPTCHA

Funktionell

Användning

Vi använder Google reCAPTCHA för skräppostförebyggande. Läs mer

Delar data

För mer information, läs Google reCAPTCHA sekretesspolicy.

Funktionell

Namn
Löper ut
6 månader
Funktion
Tillhandahålla skräppost skydd

WordPress

Funktionell

Användning

Vi använder WordPress för webbplatsutveckling. Läs mer

Delar data

Dessa uppgifter delas inte med tredje part.

Funktionell

Namn
Löper ut
session
Funktion
Lagra webbläsarinformation
Namn
Löper ut
beständig
Funktion
Lagra användaralternativ
Namn
Löper ut
1 år
Funktion
Lagra användaralternativ
Namn
Löper ut
beständig
Funktion
Lagra inloggade användare

Complianz

Funktionell

Användning

Vi använder Complianz för hantering av samtycke för cookies. Läs mer

Delar data

Dessa uppgifter delas inte med tredje part. För mer information, läs Complianz sekretesspolicy.

Funktionell

Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra samtyckespreferenser för cookies
Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra accepterad cookiepolicy ID
Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra samtyckespreferenser för cookies
Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra samtyckespreferenser för cookies
Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra samtyckespreferenser för cookies
Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra samtyckespreferenser för cookies
Namn
Löper ut
365 dagar
Funktion
Lagra om cookie-bannern har avvisats

Övrigt

Syfte under utredning

Användning

Delar data

Delning av data väntar på utredning

Syfte under utredning

Namn
e_kit-elements-defaults
Löper ut
Funktion

Samtycke

När du besöker vår webbplats för första gången kommer vi att visa dig ett popup-fönster med en förklaring om cookies. Så fort du klickar på ”Acceptera” eller ”Spara inställningar” samtycker du till att vi använder de kategorier av cookies och tillägg som du valde i popup-fönstret, som beskrivs i denna cookiepolicy. Du kan inaktivera användningen av cookies via din webbläsare, men observera att vår webbplats kanske inte längre fungerar korrekt.

Hantera inställningar för ditt samtycke

ta bort cookies

Du kan använda din webbläsare för att automatiskt eller manuellt radera cookies. Du kan också ange att vissa cookies inte får placeras. Ett annat alternativ är att ändra inställningarna för din webbläsare så att du får ett meddelande varje gång en cookie placeras. För mer information om dessa alternativ, se instruktionerna i hjälpavsnittet i din webbläsare.

Observera att vår webbplats kanske inte fungerar korrekt om alla cookies är inaktiverade. Om du raderar cookies i din webbläsare kommer de att placeras igen efter ditt samtycke när du besöker vår webbplats igen.

Dina rättigheter

Du har följande rättigheter med avseende på dina personuppgifter:

  • Du har rätt att veta varför dina personuppgifter behövs, vad som kommer att hända med dem och hur länge de kommer att sparas.
  • Rätt till tillgång: Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som är kända för oss.
  • Rätt till tillrättaläggande: du har rätt att komplettera, korrigera, ha raderat eller blockerat dina personuppgifter när du vill.
  • Om du ger oss ditt samtycke till att behandla dina uppgifter har du rätt att återkalla det samtycket och att få dina personuppgifter raderade.
  • Rätt att överföra: du har rätt att begära alla dina personuppgifter från den registeransvarige och överföra den i sin helhet till en annan personuppgiftsansvarig.
  • Rätt att invända: du kan invända mot behandlingen av dina uppgifter. Vi följer detta, om det inte finns befogade skäl för behandling.

För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss. Se kontaktuppgifterna längst ner i denna cookiepolicy. Om du har ett klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter vill vi gärna höra från dig, men du har även rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen (https://datainspektionen.se).

Kontaktuppgifter

För frågor och/eller kommentarer om vår cookiepolicy och denna redogörelse, vänligen kontakta oss genom följande kontaktuppgifter:

E-post: un.ytudfollac@ofni